Een home gym voor rond de 200 euro!

Maar 3 producten voor een krachtige home gym!

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

Home gym voor rond de 200 euro! Ja dit hoor je goed. In dit artikel ga ik je helpen een home gym te bouwen voor rond de 200 euro! Met deze home gym kun je ontzettend veel oefeningen doen en heb je super veel variatie!

Als je wil beginnen met een home gym en je nog niks hebt, is dit een perfect begin. Als je een investering van rond de 200 euro ergens hebt, pak die dan nu erbij, want dit is een hele goede investering in je gezondheid.

Een home gym voor 150 euro! Afbeelding 1

Ik ga je natuurlijk niet zomaar deze dingen geven, maar je ook daadwerkelijk uitleggen waarom je dit nodig hebt. Je kan later trouwens altijd nog dingen erbij kopen, zodat je meer hebt, maar voor nu is dit een hele goede start!

Laten we maar niet langer wachten en gelijk beginnen!

Nummer 1: Pull up bar

We beginnen met een product, die ik zelf heel vaak gebruik. En dit is natuurlijk de pull up bar! Ik vind zelf dat elke home gym een pull up bar nodig heeft. Daarom is dit het eerste dat je home gym nodig heeft.

Ik had 4 tips om een home gym op budget te bouwen uitgelegd dat je als eerst moet weten welke training je doet, maar ik heb nog nooit echt een home gym gezien die geen pull up bar nodig had.

Daarom is een pull up bar een must voor bijna alle home gyms. Deze pull up bar kan in totaal 150 kilo aan. Je hoeft natuurlijk niet alleen maar pull ups te doen, je kunt ook gewoon hangen aan de bar, of wat je ook wilt doen.

Een home gym voor 150 euro! Afbeelding 2

Deze pull up bar, moet je een beetje zien als je basis van de home gym. Daarom is dit een hele goede aankoop. Hoe zou het namelijk voor je zijn als je allerlei soorten pull up bars kan doen en een basis hebt voor het trainen van je rug! Allemaal dankzij deze pull up bar!

 • Gratis verzending

 • Grootste assortiment fitnessartikelen van Nederland sinds 2012

 • 2 jaar garantie

 • Klanten geven een 8.3/10

 • 14 dagen retourrecht

 • Track & trace

 • Achteraf betalen

Laten we nu naar het volgende ding dat je nodig hebt voor je home gym gaan!

Nummer 2: Dip bars

Het volgende ding, dat je nodig hebt voor je home gyms, zijn dip bars! Nu je al je soorten pull ups en andere oefeningen kan doen, heb je natuurlijk ook nog bars nodig die je dips en nog andere oefeningen laten doen.

Goede dip bars heeft iedereen nodig om goed te kunnen trainen. Je kunt hier namelijk dips op doen, allerlei soorten horizontale pulls en nog veel meer. Je kunt ze zelf gebruiken als lage pull up bar, want dit zijn het eigenlijk ook wel een beetje.

Deze dip bars, kun je dus voor heel veel soorten oefeningen gebruiken en zijn belastbaar tot 100 kilo in per stang! Ze zijn stabiel bij de poten zodat ze niet zomaar omvallen.

Een home gym voor 150 euro! Gif

Hoe zou het voor jou zijn als je verschillende oefeningen kan doen in combinatie met de pull up bar? En hoe zou het voor je zijn als je met de deze dip bars en de pull up bar al heel ver bent naar een goede home gym?

 • Gratis verzending

 • Grootste assortiment fitnessartikelen van Nederland sinds 2012

 • 2 jaar garantie

 • Klanten geven een 8.3/10

 • 14 dagen retourrecht

 • Track & trace

 • Achteraf betalen

We zitten nu op 120 euro. We hebben dus nog 30 euro te spenderen. Laten we doorgaan en kijken wat we allemaal nog hebben.

Nummer 3: Weerstandbanden of Ringen

De volgende en ook gelijk de laatste die we gaan bespreken, zijn twee producten….. huh? Ja, ik snap dat je dit misschien een beetje raar vind, maar laat ik dit je uitleggen. Je kunt namelijk kiezen: Of de weerstandbanden of ringen. Nu vraag je je misschien af: ”Wat is beter?”

Nou het is ten eerste bijna dezelfde prijs dus dat maakt niets uit. Maar het antwoordt hierop heb ik eigenlijk niet helemaal voor je, dit moet je eigenlijk zelf een beetje uitzoeken, maar ik kan je wel helpen hiermee.

Dit doe ik door de voordelen van allebei op te noemen.

Een home gym voor 150 euro! Afbeelding 3

De weerstandbanden komen met 3 weerstandbanden: Eentje met 15 kilo, één met 25 kilo en één met 35 kilo. Het zijn lange banden (niet van die goedkope korte troep). En je kunt ze gebruiken voor meerdere soorten oefeningen. Ze kunt ze gebruiken om je pull ups of dips makkelijker te maken.

Je kunt ze gebruiken om sommige oefeningen moeilijker te maken, zoals push ups. Of je kunt ze gewoon gebruiken om verschillende oefeningen die je normaal met gewichten doet, doen.

 • Bestellen en betalen via bol

 • Inclusief verzendkosten, verstuurd door AJ-Sports.nl

 • Ophalen bij een bol afhaalpunt mogelijk

 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

 • Doordeweeks ook ’s avonds in huis

De ringen kun je gebruiken voor alle lichaamsgewichtoefeningen die je maar kunt bedenken. Het ding met ringen is dat ze onstabiel zijn, zodat je zelf de stabiliteit moet regelen. Hierdoor worden normale lichaamsgewicht oefeningen veel moeilijker. Op het begin zelfs onmogelijk.

Je kunt ze aan de pull up bar hangen of een ringbevestiging erbij kopen. Dit gaat dan een beetje over het budget, maar als je echt nog gymringen erbij wilt, zou ik het doen. Ga anders voor de weerstandbanden.

 • Bestellen en betalen via bol

   

 • Inclusief verzendkosten, verstuurd door Matchu Sports B.V.

 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

 • Wettelijke garantie via Matchu Sports B.V.

Conclusie

Ik hoop dat je iets aan dit artikel had. Ik wil laten zien dat je helemaal niet zoveel nodig hebt voor een home gym. Tuurlijk, je kunt zeker dure dingen kopen, zoals een powerrack of iets anders. En dit is ook zeker goed.

Maar niet iedereen heeft dezelfde doelen, en niet iedereen heeft deze spullen nodig. Daarom wilde ik laten zien dat je ook gewoon voor een best wel goede prijs een goede home kan bouwen. Tuurlijk kun je niet super super veel doen, maar je hebt er echt al heel veel aan.

Je kunt zoals ik op het begin al zie gewoon dingen erbij kopen als je iets nodig hebt, maar dit is zeker een goede basis!

Bedankt voor het lezen!

Bedankt voor het lezen! Hopelijk had je er wat aan! Volg ons ook op Instagram en Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *