Over Homegymhub

Waar Homegymhub voor staat

Ons doel is om jouw droom home gym te realiseren en het bouwen van een home gym zo makkelijk, goedkoop en toegankelijk mogelijk voor je wordt. 

Met behulp van waardevolle wekelijkse artikelen over de juiste home gym uitrusting, budget en geld besparen, tips, inrichting en zoveel meer krijg je alles dat je nodig hebt om te beginnen aan je home gym!

Waarom überhaupt een home gym? 

Er zijn veel verschillende redenen om te beginnen aan een home gym te bouwen of überhaupt op het idee te komen om hieraan te beginnen. Eén van de belangrijkste redenen is de flexibiliteit die een home gym biedt. Naast dit is de privacy die je in je eigen gym hebt veel groter dan welke sportschool dan ook.

Het is voor focus bijvoorbeeld veel handiger, omdat de sportschool nooit echt een plek is geweest om de beste gesprekken te hebben, maar eerder om de beste trainingen/sportsessies te hebben.

De pandemie 

Maar verre weg de grootste reden om aan een home gym te beginnen werd duidelijk tijdens de pandemie van het corona virus. Ook alle sportclubs en sportscholen moesten dicht. Iedereen (en dus ook de fanatieke sporters) zaten hard te balen omdat ze niet meer konden trainen.

Had je dan maar een home gym gehad. Dit dacht ik zelf ook, omdat ik tot dan toe nog niks thuis had liggen. En dus besloot ik om apparatuur te verzamelen voor thuis waar ik goede trainingen mee kon doen.

Maar niet voordat ik eerst mijn trainingen deed met alleen push ups en andere lichaamsgewicht oefeningen die je kan doen zonder enige apparatuur. Al snel kwam ik er (nog tijdens de pandemie) achter dat er zwaarder geschut nodig was (klinkt leuker dan het was) en begon ik me te oriënteren in de wereld van home gym apparatuur en wat hiervoor nodig was.

Wat ons brengt naar het volgende kopje hieronder.

Hoe weet jij hoe je een home gym bouwt? 

Omdat ik (zoals hierboven besproken) zelf een home gym heb gebouwd tijdens de corona periode. En hier heel veel fouten heb gemaakt die jij kan voorkomen. Ook heb ik hierdoor super veel geleerd. Wat ik graag met je deel. Bekijk hieronder de foto van mijn home gym:

Zoals je ziet: Een best aardige home gym. Dus wat zeg je ervan? Ook jouw droom home gym realiseren? Begin gelijk met de eerste stap!

Neem de eerste stap voor je home gym

Leer alles over home gyms wat je moet weten. Van wat heb je nodig tot en met waar je een home gym moet plaatsen en hoe je geld bespaart.

Start nu!

Niet gelijk helemaal verdwaald raken in vele home gym artikelen? Lees het e-book over een home gym bouwen in 7 stappen! De download is volledig gratis!

Een home-gym bouwen in 7 stappen!

Haal nu jouw gratis exemplaar van Een home gym in 7 stappen! Bij homegymhub hebben we een exclusief e-book samengesteld om je te helpen bij het creëren van jouw home gym. 

Of je nou veel, weinig of helemaal geen kennis of ervaring hebt met home gyms, dit e-book biedt praktische tips voor het opzetten van jouw eigen home gym! 

Wat je krijgt: 

  • 16 bladzijden, waarvan 12 vol met waardevolle informatie over hoe jij een home gym bouwt!
  • De voordelen en nadelen van een home gym en commerciële gym naast elkaar
  • In 7 stappen uitgelegd hoe je een home gym bouwt vanuit niks
  • Een uitleg over de koop volgorde van home gym uitrusting
  • Een uitleg over hoeveel een home gym je ongeveer gaat kosten

Download jouw gratis exemplaar hieronder direct en start met je home gym bouwen!

Projecten die geen onderdeel meer zijn van de website

Door de rebrand (homegymhub.nl naar homegymhub) zijn 2 projecten nu niet meer deel van de website. Je kan ze nog wel vinden op deze kanalen hieronder.

Fitness content

Alle fitness artikelen en e-books die door de rebrand niet meer in het teken staan van Homegymhub zijn verplaatst naar het digitaal fitness archief, die kun je met deze knop bereiken

Bezoek het fitness archief

Zelfverbetering podcast

De podcast die in het teken stond en staat van zelfverbetering gaat gewoon door, maar totaal los van Homegymhub, je kunt de podcast natuurlijk wel blijven volgen

Luister de podcast