Sportstech Power Rack + pull-up bar

479,-
Koop nu op Bol.com
 • Bestellen en betalen via bol

   

 • Inclusief verzendkosten, verstuurd door Sportstech Brands Holding GmbH

 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

 • Wettelijke garantie via Sportstech Brands Holding GmbH

Productbeschrijving

Revolutioneer je krachttraining met de SPORTSTECH FPR300 – een krachtig fitnessapparaat dat de normen opnieuw definieert met zijn premium kwaliteit, innovatief ontwerp en grensverleggende functies. Dit Power Rack met optrekstang belooft een effectieve Next Generation-training voor je hele lichaam.

Wat maakt de FPR300 zo speciaal?

 • Ultieme veelzijdigheid: Dit Power Rack biedt een breed scala aan zeer effectieve krachttrainingen met talloze variaties. Van pull-ups tot dips, lat oefeningen tot barbell training, je kunt elke spiergroep aanpakken en jezelf uitdagen op jouw niveau.
 • Intelligent ontwerp: Met een intelligent verankeringssysteem in de vloer en de mogelijkheid om het trainingsstation uit te breiden, biedt de FPR300 een stabiele en veilige trainingsomgeving waarin je zonder grenzen kunt werken aan je fitnessdoelen.
 • Geavanceerde optrekkabel: Het krachtstation is uitgerust met een geavanceerd optrekkabel-systeem met variabele gewichten en karabijnhaken, waardoor je niet alleen de bijgeleverde handvatten, maar ook andere modellen kunt bevestigen voor maximale afwisseling en spieropbouw.
 • Veilige halterbagage: Met een geïntegreerd rek voor je halterstang met gewichten, biedt het FPR300 Squat Rack een veilige en stabiele basis voor squats en bankdrukken, waardoor je je kunt concentreren op je training zonder je zorgen te maken over veiligheid.
 • Flexibele uitbreiding: Het compacte ontwerp van het Power Rack maakt het mogelijk om het naar wens uit te breiden met extra accessoires, waardoor je een eindeloze variatie aan trainingsmogelijkheden krijgt zonder dat je meerdere fitnessapparaten hoeft aan te schaffen.

Met het SPORTSTECH FPR300 Power Rack haal je een alles-in-één fitnessoplossing in huis, ontworpen voor de serieuze sporter die het beste uit zijn training wil halen. Bereid je voor op een nieuwe dimensie van krachttraining en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de FPR300!

Afmetingen:

171 x 155 x 217,5 cm Inbegrepen in de levering: FPR300 optrek-opzetstuk, 2 optrek-handvatten & karabijnhaak, gebruiksaanwijzing (beschikbaar in meerdere talen). Let op: zware producten worden geleverd tot aan de stoeprand.

Productspecificaties

Verstelbaar


Ja
Verpakkingsinhoud…….FPR300 optrek-opzetstuk 2 optrek-handvatten & karabijnhaak Gebruiksaanwijzing (DE, EN, FR, ES, IT, NL)
Sportstech Power Rack + pull-up bar (€479) - verkoop door Sportstech Brands Holding GmbH