DUMBELLSET 30 KG GRIPPER KUNSTSTOF

  • Gratis verzending

  • Grootste assortiment fitnessartikelen van Nederland sinds 2012

  • 2 jaar garantie

  • Klanten geven een 8.3/10

  • 14 dagen retourrecht

  • Track & trace

  • Achteraf betalen

Productbeschrijving

Deze Dumbellset 30 kg Gripper Kunststof is een essentieel onderdeel voor iedereen die graag thuis traint. Met handige grijpopeningen en ontworpen voor het trainen van de biceps, triceps, schouders en borstspieren, biedt deze set alles wat je nodig hebt voor een effectieve workout. De set bestaat uit 8 x 2,5 kg halterschijven, 4 x 1,25 kg halterschijven, 2 x chromen stangen van 2,5 kg elk, en schroefsluitingen.

Te licht of te zwaar? Een veelvoorkomend probleem in sportscholen is dat mensen vaak te zware gewichten gebruiken, waardoor ze hun lichaam in gevaar brengen en het doel van de oefening voorbijgaan. Het is belangrijk om te onthouden dat zelfs Arnold Schwarzenegger, een van ’s werelds meest beroemde bodybuilders, een groot deel van zijn biceps training uitvoerde met gewichten van 8, 10, 12 en 14 kg. Voor de meeste mensen is 15 kg per arm meer dan voldoende en eerder te veel dan te weinig. Mocht je toch zwaarder willen trainen, dan kun je altijd extra gewichtsschijven aanschaffen.

Diverse oefeningen: Met dumbbells zijn talloze oefeningen mogelijk, waarmee je vrijwel elke spiergroep kunt trainen. Denk aan biceps curls en triceps extensions voor je armen, dumbbell presses, upright rows en lateral side raises voor je schouders, of dumbbell squats voor je benen.

Dumbbells vs. machines: Veel professionele sporters geven de voorkeur aan het trainen met losse gewichten vanwege de eindeloze variatie en de natuurlijke bewegingsvrijheid. Bij het trainen op machines wordt het lichaam vaak ‘geholpen’, waardoor de spieraanhechtingen achterblijven in ontwikkeling. Met de gripper kunststof halterset kun je efficiënt en symmetrisch trainen, zodat je spieren zich gelijkmatig ontwikkelen.

Productspecificaties

ProductDumbellset 30 kg Gripper Kunststof
TrainingArmen, schouders, borstspieren
GebruikVoor thuisgebruik
MateriaalKunststof (gevuld)
Inhoud…………………………………………………………………..Met handige grijpopeningen, ter voorkoming van blessures aan de vingers 8 x 2,5 kg halterschijf (diameter schijf 22 cm, dikte schijf 4,4 cm), 4 x 1,25 kg halterschijf (diameter schijf 18 cm, dikte 3,2 cm), 2 x chromen stang 2,5 kg, doorsnee 31 mm, lengte 43 cm (schijfopnamedeel tweemaal 14,5 cm) en 4 x schroefsluiting
Totaal gewicht30 kg
DUMBELLSET 30 KG GRIPPER KUNSTSTOF (€89,99) - verkoop door Gorilla Sports