DUMBELLSET 30 KG GRIPPER GIETIJZER ZWART

  • Gratis verzending

  • Grootste assortiment fitnessartikelen van Nederland sinds 2012

  • 2 jaar garantie

  • Klanten geven een 8.3/10

  • 14 dagen retourrecht

  • Track & trace

  • Achteraf betalen

Productbeschrijving

Deze dumbbellset gripper van 30 kg is een absolute must-have voor iedereen met een homegym. Gemaakt van hoogwaardig gietijzer staat deze set garant voor de beste kwaliteit. Gietijzer staat bekend om zijn duurzaamheid en robuustheid, waardoor deze set vrijwel onverwoestbaar is. Net als jij na een goede workout…

Als je graag je bovenlichaam wilt trainen, dan is deze dumbbellset precies wat je nodig hebt. Met deze set kun je onder andere je armen en schouders effectief trainen. De totale set weegt 30 kg, maar als je liever rustig begint, is dat ook mogelijk, omdat deze sets verstelbaar zijn in gewicht!

De halterschijven zijn voorzien van een duurzame poedercoating en zijn geschikt voor stangen met een diameter van 30 mm. Door de hoge kwaliteit zijn ze geschikt voor professioneel gebruik, waardoor deze dumbbellset niet misstaat in een echte sportschool of in jouw eigen ‘mini sportschool’.

De set bevat: 4 halterschijven van 1,25 kg, 8 halterschijven van 2,5 kg, 2 halterstangen van 35 cm en 4 schroefsluitingen. Wil je jouw workout naar een hoger niveau tillen? Combineer de dumbbellset dan met een halterbank. Zo kun je nog meer uit je training halen!

Diverse Oefeningen: Met dumbbells zijn talloze oefeningen mogelijk, waarmee je vrijwel elke spiergroep kunt trainen. Denk aan biceps curls en triceps extensions voor je armen, dumbbell presses, upright rows en lateral side raises voor je schouders, of dumbbell squats voor je benen.

Dumbbells vs. Machines: Veel professionele sporters geven de voorkeur aan het trainen met losse gewichten, zoals dumbbells, vanwege de eindeloze variatie en de natuurlijke bewegingsvrijheid. Bij het trainen op machines wordt het lichaam vaak ‘geholpen’, waardoor de spieraanhechtingen achterblijven in ontwikkeling.

De echte krachtsportliefhebber kan eigenlijk niet zonder deze dumbbellset van 30 kg. Het is de ultieme toevoeging voor jouw home gym!

Productspecificaties

ProductDumbellset 30 kg Gietijzer
TrainingFull Body, Armen, schouders, borstspieren
GebruikVoor thuis en professioneel gebruik, zeer hoge kwaliteit
MateriaalGietijzer (cast iron)
KwaliteitSportschoolkwaliteit
Inhoud8 x 2,5 kg halterschijf diameter 16,9 cm, breedte 2,4 cm
4 x 1,25 kg halterschijf, diameter 15 cm, breedte 1,6 cm
2x halterstang 2,5kg lengte 35 cm, schroefsluiting, doorsnee 30/31 mm)
4x schroefsluiting
Totaal gewicht30 kg
DUMBELLSET 30 KG GRIPPER GIETIJZER ZWART (€129,99) - verkoop door Gorilla Sports